17 de Juny de 2024
21:51
Atenció al Client:
977606527
La meva compra
Buit
Nosaltresloteriesdelpati.com
TERCERA GENERACIÓ AL CAPDAVANT DEL NEGOCI.

• Tot va començar quan el nostre avi Anton Marimon Trenchs, durant la dècada dels quaranta del segle XX, es va fer càrrec del Bar Bruch a la castellera plaça del Blat de Valls. En aquest establiment, que era un punt de reunió i tertúlia dels vilatans de l’època, s’hi oferia el servei d’apostes 1X2, que era com s’anomenava aleshores la travessa de futbol.

• La família va mantenir-se al capdavant del bar Bruch fins al 1962, moment en què va passar a donar aquest servei d’apostes en un nou establiment, el bar Califòrnia, situat al Pati.

• Durant aquesta època l’avi fou nomenat delegat comarcal de les “Quinielas”, i feia de recaptador de les travesses de futbol de tots els pobles de la comarca.

• L’any 1973 va obrir un punt de venda al carrer d’en Bosch, on continuava donant exclusivament el servei d’apostes. Cap al 1984, l’Estat va treure al mercat un nou joc, “La Primitiva”, que va revolucionar el món de les apostes. Des de llavors, el ventall de jocs s’ha anat ampliant molt.

• Després de la mort d’Anton Marimon, es van fer càrrec del negoci les seves filles Paquita i M. Teresa. L’any 1994, essent ja única responsable la M. Teresa, va començar a vendre Loteria Nacional, a banda de travesses i altres jocs actius. En aquell moment va passar a ser l’Administració de Loteries número 2 de Valls, sota la denominació de Despatx Marimon.

• L’any 1995, coincidint amb la Firagost, la M. Teresa traslladà l’administració a la plaça del Pati, on aquest despatx continua actualment. Aquell primer any ja es va donar un segon premi de la Loteria Nacional, que repartí 80.000.000 de pessetes. Aquest va ser el primer d’altres premis venuts al llarg dels anys, d’entre els quals destaca un primer premi de la Loteria que va repartir 4.000.000 d’euros.

• Tot això ha estat posible gràcies a vosaltres i a la confiança dipositada en qui ha estat al capdavant del Despatx Marimon, i per això els estem molt agraïts.

• L’any 2012, la M. Teresa ha decidit plegar i traspassar l’administració a les seves nebodes Cristina i Susanna. Com a tercera generació al capdavant del negoci, comptem amb vosaltres per continuar donant-vos el mateix tracte proper i el servei de confiança que ens han ensenyat els de casa.

• A més, ara, a través d’aquesta web, us facilitem la compra de les vostres apostes sense desplaçaments i sense recàrrec, perquè ho feu còmodament quan volgueu i des d’on volgueu

Loteries del Pati
Loteries del Pati SL
Pl. el Pati, 3
43800 Valls (Tarragona)
B-55558951
Telèfon: 977606527
Fax:
Loteries del Pati
Loteries del Pati SL
Pl. el Pati, 3
43800 Valls (Tarragona)
B-55558951
Telèfon: 977606527
Fax:
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat del Organismo de Loterías y Apuestas del Estado (LAE). Domini només fa ús d'ells de manera merament identificativa que facilti l'elecció i sel·lecció del apostant.
+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro